Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Buna saramura de peste mai ales cu mamaliguta !!!
Pestele curatat ,portionat si sarat se unge cu putin ulei si zeama de lamaie .
Ardeii, rosiile si ardeii iuti se coc , se curata de pelite si se taie marunt .
Dati in clocot 1 l apa si adugati restul ingredientelor , lamaia fiind taiata cu coaja mai marunt si verdeturile maruntite la fel .
Coaceti pestele la gratar si-l scoateti intr-o tava .
Turnati zeama aromata pe deasupra .
Serviti saramura de peste cu mamaliguta fierbinte . Bineinteles alaturi de un pahar cu vin alb demisec.
1
Daca va place puteti pune usturoi mai mult si face zeama mai scazuta .
2
Pestii ar fi trebuit copti pe pat de sare , dar nu stiu de ce am o retinere fata de aceasta operatiune . Am impresia ca ar fi mult prea sarati .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult